Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Podgoricë, u sulmua mbrëmë me bombë. Mësohet se sulmi ndodhe rreth gjysëm ore pas mesnatës.

Siç mësohet, një person identiteti i të cilit nuk dihet, së pari hodhi bombën në ambasadë  dhe pastaj me një bombë tjetër bëri vetvrasje.

Në faqen e vet në internet Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Podgoricë ka njoftuar të gjithë shtetasit e SHBA-ve që të evitojnë lëvizjet afër ambasadës dhe të mbesin të informuar duke përcjellur mediat locale dhe udhëzimet nga qeveria.

Poashtu nga amabsada mësohet se janë anuluar të gjitha procedurat për viza të parapara për sot.

By admini