Ambasada e SHBA në Mal të Zi është e hapur për aktivitetet e përditshme pas incidentit të djeshëm , ka kumtuar kjo përfaqësi diplomatike.

Falënderojmë Qeverinë e Malit të Zi për mbështetje, partitë politike , përfaqësuesit e sektorit civil , mediat , bashkësinë diplomatike dhe të gjithë partnerëve dhe miqve tonë në Mal të Zi dhe në botë , ka publikuar në twiter, Ambasada e SHBA.

Ambasada SHBA në Mal të Zi dje kishte shtyrë të gjitha shërbimet për viza dhe  ishte e hapur vetëm për shërbimet urgjente për nënshtetasit amerikanë.

By admini