Articles Posted in the " Aktualitet " Category


 • Mahnitëse, Ulqini në 4K (video)

   Cities in 4K është një projekt botëror që dëshirojnë të prezantojnë sa më shumë qytete në rezolucion shumë të lartë. Në mesin e këtyre qyteteve gjendet edhe Ulqini. Më poshtë mund të shikoni se si duket Ulqini në rezolucionin më të lartë. Poashtu mund të shikoni edhe prezantimet për Durrësin dhe Tiranën. Ulqini Durresi Tirana


 • Konferencë rajonale për investimet mbajtur në Ulqin (video)

  Në Ulqin është mbajtur konferenca rajonale “Roli dhe efektiviteti i investimeve në procesin e integrimit të shoqërive ballkanike pas Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit”, ku morën pjesë studijuesë dhe ekspertë të njohur nga vendet e rajonit. Në konferencë u shtruan shumë çështje që kanë të bëjnë me sfidat dhe parimet e investimeve në shoqërinë ballkanike. Korrespondenti […]


 • MË TË VEGJLIT –DHURATË QYTETIT TË TYRE TË DASHUR

  Në shkollën e ultë të muzikës u dha një program i begatë për nder të Ditës së Ulqinit. Kishin ardhur me këtë rast strukturat udhëheqese komunale, prindër dhe të ftuar. Kryetari i Komunës Z. Nazif Cungu vlerësoi lartë rrolin e këtij institucioni gjatë këtyre dy dekadave. Ai nenvizoi se strukturat udhëheqëse komunale do të angazhohen […]


 • KOMUNA E ULQINIT NDAN 32 BURSA PËR STUDENTË TË SHKËLQYER

  Studentët e sukseshëm janë krenaria e qytetit  tonë – tha kryetari i Komunës Nazif Cungu me rastin e dorëzimit të aktvendimeve të bursave. Gjithsej u dorëzuan 32 aktvendime, studentëve të shkëlqyer të cilët studiojnë në  Universitete të ndryshme të vendit dhe rajonit. Sipas kryetarit Cungu bursat janë modeste, por një motiv për më shumë punë […]