Radhe-kilometrike-sukubine-2Festat e fundvitit duket se nuk i kanë gjetur të përgaditur punonjësit në pikën kufitare të vendkalimit Sukubinë – Muriqan.

Kështu pasdreken e së shtunës kushdo që është drejtuar në këtë pikë kufitare është përballur me radhe të mëdha dhe pritje të gjata.

Sipas lexuesve tanë që na kanë dërguar disa pamje mësohet se janë në punë tre sportele në dalje dhe vetëm një për në hyrje në Mal të Zi.

 

 

 

By admini