Viti-ri-ne-kopshtin-e-ulqinitFestat e fundvitit festohen dhe ndjehen më së shumti nga më të vegjëlit.

Kështu fëmijët e kopshtit të Ulqinit së bashku me edukatoret e tyre kishin përgaditur një program të bukur për prindërit e vet.

Momente nga ky aktivitet mund të shihni në videon e mëposhtme të marrë nga M.Z. Ll.

 

By admini