Shetitorja-albatrositNjë ide të bukur por jo edhe të re ka dhënë kryetari i këshillit komunal të Partisë Mali Zi Pozitiv për Ulqin Nikolla Batriqeviq. Ai në një deklaratë të tij për media kërkon një stazë për bicikleta dhe këmbësorë në mënyrë që ajo të përdoret nga qytetaret dhe mysafirët.
”Mendojmë që lokacioni më adekuat për një stazë të tillë do të ishte nga hoteli Albatros deri në Plazhin e madh”, thekson Batriçeviq.

Ide e bukur, edhe pse jo e re, që duhet marrë në konsideratë nga kompetentet në komunën e Ulqinit.

 

By admini

One thought on “Ide e bukur: Stazë për biçikleta dhe këmbësor nga Albatrosi deri në Plazhin e madh”

Comments are closed.