libri-lumnije-rexha-bisha
Ilustruese

Kryetari i Cetinës Aleksandër Bogdanoviq dhe bashkëpunëtoret e tij do të ndajnë të holla nga të ardhurat e tyre personale për blerje e librave për vitin e ardhshëm shkollor për nxënësit fillestarë të komunës së Cetinës.

Kryetari Bogdanoviq ka inicuar sot që të gjitha pjesëtaret e kabinetit të tij, udhëheqësit e organeve, drejtoret e ndërmarrjeve publike si dhe anëtarët e kabinetit të kryetarit të Kuvendit të Cetinës të ndajnë nga të ardhurat e tyre mujore të holla në mënyrë që të sigurohen të hollat për blerje të librave për nxënësit e klasave të para të komunës.

Se mundësitë janë të shumta për punë të vogla por të dobishme kjo është më se e sigurt. Shembulli në fjalë tregon këtë.

Gjërat e mira bën edhe të kopjohen.

By admini

One thought on “Kryetari i komunës me bashkëpunëtorë ndajnë të holla nga të ardhurat personale për librat e nxënësve fillestarë”

Comments are closed.