Për dy ditë me radhë, të shtunën dhe të dielen, mund të votoni në sondazhin e faqes Ulqini Online se për cilën parti do të votoni për Kuvendin komunal të të Ulqinit nëse zgjedhjet mbahen të dielën e ardhshme?

Në listë janë të gjitha subjektet politike të cilat janë pjesë e kuvendit aktual të Komunës së Ulqinit?

Renditja e subjekteve politike është sipas renditje alfabetike të emrit të subjektit.

Sondazhi përfundon pasdrekën e së dielës, me 31.10.2021.

Rezultatin do e shpallin në njërin nga ditët e javës së ardhshme.

By admini