Sonte në Ulqin, e shtune, 30 tetor 2021, do të jetë rast i bukur që qytetarët tanë të shijojnë këngën dhe vallen e bukur dibrane.

Pjesmarrëse e këtij aktiviteti dhe jetë edhe këngëtarja e njohur Lirie Rasha, mjeshtre e madhe.

‘’Lirie Rashën dikur (në kohën e komunizmit, v.j.) e dëgjonin ‘’tinza’’, se mund të përfundonim në bisedë informative’’, kështu shprehet një qytetar duke treguar për një kohë të errtë të kaluar, sidomos para viteve të 90-ta.

Koncerti do të mbahet në Qendren për kulturë, me fillim nga ora 19.

By admini