Ilustrim

Një pajisje shpërthyese u gjet në Ulqin rreth mesnatës së mbrëmshme dhe kjo është arsyeja pse policia bllokoi rrugët për në Ranë dhe Meteriz.

Sipas informacionit nga “Vijesti”, pritet ardhja e një ekipi ekspertësh nga Podgorica, i cili do të përcaktojë se çfarë lloj pajisjeje është.

“Mund të jetë një bombë shkollore, por nuk duhet të lëmë asgjë rastësi,” deklaroi  bashkëbiseduesi nga hetimi për “Vijesti”.

By admini