Në Kuvendi e SHAI “Art Club” i cili u mbajt kësaj fundjave në mëyrë unanime u rizgjodh si kryetar i kësaj shoqate gazetari, publicisti dhe pedagogu universitar z. Ismet Kallaba.

SHAI “Art Club” është themeluar me 28 dhjetor 1990 nga një grup i krijuesve te dalluar te Ulqinit, shkruan Ulqini Online.

Është ndër organizatat e para ndër shqiptare te krijuara ne kohen e pluralizmit politik në Malin e Zi.

By admini