Jetmir-gocajMALSORI I RI NGA VUTHAJT PO SHENDRIT NE ATLETIKE

Jetmir Gocaj eshte nje ylle i atletikes qe me performacen e tije po shkelqen ne garimet qe po mbahen ne Plave Guci e me gjere. Jetmiri koheve te fundit ne garimet qe u mbajten per rajonin e Beranit dhe Rozhajes ne konkurencen 35 garuesve zuri vendin e 3-te.

Suksesi i tij eshte edhe sukses i gjeneratave te reja qe po rriten ne vendlindjen tone ne Plave Guci.

Siç mësohet nga përfaqësuesit e fondacionit të Plavës dhe Gucisë, shtatelarti i jone do te sfidohet ne garime te nivelit edhe me te lart dhe eshte i ftuar te marr pjese ne garimet ne atletikes qe do zhvillohen me 3 Janar 2015 ne Beograd. Jetmirit i deshirojm suksese ne karieren e tije, por kushtet dhe mundesit e limituara per aktivitete sportive ne Plave Guci shpresojm te mos jenë shkas dekurajimi per malsorin tone te sukseseshem

By admini