Ulqini-online-i-riFaqja informative Ulqini Online nga dita e merkurë starton në mënyre eksperimentale me një dizajn të ri. E gjitha kjo u realizua pas shumë mailave të cilët kanë arritur në adresat tona të postës elektronike që në shumicën e rasteve kërkonin që të ndërrohet diçka në dizajnin e kësaj faqeje.

Dizajni i faqes së re është shumë më i thjeshtë por më atraktiv për lexuesin dhe që sjellë edhe shumë risi.
Qasja shumë e lehtë në të gjitha menytë, mundësia e ndarjes së lajmit në rrjetat sociale shumë më lehtë, dërgimi i komenteve i thjeshtëzuar, verszionin e vjetër të faqes, dërgimi i lajmeve nga lexuesi, shpallje të vogla gratis do të jenë vetëm disa nga risitë që sjell Ulqini Online për lexuesit e vet.

Ulqini Online nuk do të ndalet me kaq. Risia e radhës do të jetë edhe më interesante.

Në fund ju falenderojmë përzemërsisht që na ndiqni në numër kaq të madh.  /Ulqini Online/

By admini