Fatmir-gjekaKryetari i Komunës së Ulqinit Z. Fatmir Gjeka I ka dërguar një mesazh ngushëllimi Ambasadores së Ambasadës së Francës në Podgoricë
Madame Veronique BRUMEAUX për viktimat dhe të plagosurit nga atentati terrorist në zyrat e revistes satirike ,,CHARLIE HEBDO,, si dhe për viktimat që humbën jetën duke u mbajtur peng.

Në mesazh ndër të tjera thuhet ,,Ne dënojmë këtë atk barbar dhe të patolerueshëm terrorist .Në këtë moment të vështirë për popullin Tuaj , banorët e Ulqinit , qytetit të njohur për harmoni dhe tolerancë fetare ju shpreh ngushellimet e mia më të sinqerta familjeve të viktimave , popullit francez , Juve dhe Qeverisë suaj.
Me respekt,
Fatmir Gjeka ,Kryetar I Komunës së Ulqinit

By admini