Komuna e Ulqinit ditën e enjte ka organizuar koktejin e fundvitit. Me këtë rast janë shpallur edhe më të mirë në sport.

Për vitin 2016  futbollisti më i mirë në qytetin e Ulqinit është futbollisti i KF ”Otrant Olympic” Benjamin Rexha. Opinioni i të gjithë njohësve të sportit dhe të futbollit në veçanti ndajnë kësaj radhe të njëjtin mendim me vendimin e komisionit përkatës të komunës së Ulqinit. Plotësisht e merituar.

Faqja e njohur për regjistrimin e ngjarjeve sportive http://prosportvideo.tv/ ka bërë edhe një montazh me momentet më pikante të Benjamin Rexhës,

Video mund ta shikoni në linku  e mëposhtëm.

 

By admini