Sportisti më i mirë për vitin 2016 në Ulqin është Ahmet Haxhimehmedi nga Kik box klub Albulena.

Poashtu komuna e Ulqinit ka ndarë mirënjohje edhe për sportistet tjerë më të mirë dhe që iu përkasin sporteve të ndryshëm.

Më poshtë mund të shikoni të gjithë të vlerësuarit për këtë vit.

Informacioni nga Arian Murati

By admini