Kraja-Charlie-futboll-vogelEkipi i vetëm që edhe pas xhiros së VI nuk e ka provuar shijen e humbjes është Charlie. Në ndeshjen derbi të kësaj fundjave ata mposhten ekipin e Krajës në prani të mbi 1000 shikuesve.

Rezultatet e xhiros së V-të dhe VI-të luajtuar vikendit të fundit munmd ti shikoni më poshtë.

Xhiroja V-të
Charllie Vs Hotel Petriti & Kliko’s 9 – 2
Blue Moon Vs Ponte 2 – 3
Kraja Vs Krytha 0 – 0
Ana Malit Vs Rumija 8 – 1

Xhiroja e VI-të
Ana Malit Vs Blue Moon 4 – 1
Rumija Vs Hotel Petriti & Kliko’s 3 – 3
Charllie Vs Kraja 2 – 1
Ponte Vs Krytha 1 – 5

 

Informacioni, foto dhe video nga Football Ana Malit

By admini