Majlinda-kelmendiKryetari i Ulqinit Nazif Cungu në pamundësi që të marë pjesë në pritjen që ka organizuar MKRS e Kosovës ka uruar xhudisten Majlinda Kelmendi, fituesen e Medaljes së artë në Lojrat Olimpike Rio 2016. Ne telegram urimin e Kryetarit Cungu thuhet:

Në emër të qytetarëve të Ulqinit në emër të shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal të uroj nga zemra për sukseset e arritura në Lojrat Olimpike në Rio 2016.

Ne, thuhet me tej në telegramurim, vlerësojmë lartë punën dhe kontributin tuaj të madh. Me këtë ju keni dëshmuar cilësitë e Juaja si sportiste dhe keni shkruar një kapitull dhe faqe të re suksesi në historinë e sportit të Kosovës dhe të shqiptarëve kudo që janë. Kjo na mbush të gjithëve me krenari.

Cungu, njëherit e ka ftuar sportisten Majlinda Kelmendi që disa ditë të jetë mysafire në qytetin tonë.

By admini