delegacioni-nga-ulqini-ne-kosove-majlinda-kelmendiDelegacioni nga Ulqini mori pjesë në ceremonin të organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Kosovës, me ç rast janë ndarë shpërblimet shtetërore kampiones olimpike në xhudo Majlinda Kelmendit dhe trajnerit të saj, Driton Kuka, për medaljen e parë të artë historike që i sollën Republikës së Kosovës.

Delegacionin e Komunës e përfaqesuan nenkryetari i Komunes Met Gjoni,dhe Drejtori i organizates turistike Fuad Haxhibeti, të cilet i dakurduan çmimin nga Komuna e Ulqinit, e që përfshinë: pushimin dyjavorë ne Kalan e Ulqinit dhe një pikturë me motive nga bregdeti i Ulqinit.

By admini