permbytjet-maqedoniAmbasada Republikës Maqedonisë në Podgoricë

E ngarkuara me punë Z-nja Milena Krsteva

E nderuara   Z-nja  Krsteva,

 Lajmi i fatkeqësisë natyrore që ka shkaktuar vërshimet  dhe humbja e jetës së qytetarëve na tronditi thellë. Ne këto çaste të vështira jemi pranë familjeve të viktimave.

  Në emrin tim dhe në emër të partisë që unë përfaqësoj pranoni ngushëllimet më të sinqerta.

.

    Kryetar,    
    Nazif Cungu    

By admini