jasaviq-ne-UlqinNënkryetarja  e Qeverisë  së Malit të Zi Azra Jasaviq ishte ditën e premte për një vizitë në Komunën e Ulqinin. Ajo u prit nga Kryetari i Komunës  z. Nazif Cungu dhe bashkepunetoret e tij.

Sië mësohet nga Kabineti i kryetarit të Komunës së Ulqinit, në takim u prekën një  sërë temash veçmas  ata që kanë të bëjnë  me planet  detale urbanistike dhe  thithjen e investitorëve të huaj në qytetin tonë.

Kryetari Cungu theksoi  se për projekte madhore  komunës së Ulqinit i duhet përkrahja e  Qeverisë.

Nga ana  tjeter nënkryetarja Jasaviq, veçoi potencialet e mëdha që ka  Ulqini  dhe  mundësinë e valorizimit  të pjesëve të ndryshme  të  cilat veshtirë se mund të bëhen pa përhkrahjen e Qeverise së Malit të Zi.

Më pas  udheheqësit  komunal  në shoqerinë dhe të nënkryetares  vizituan Kriporen dhe Anen e Malit  te qytetit tonë.

By admini