Articles Posted in the " nju jork " Category


  • Shoqata MALËSIA E MADHE NY mban Kuvendin zgjehor

    Në postën tonë elektronike ka ardhur një lajmërim nga Shoqata MALËSIA E MADHE NY. Lajmërimin e kësaj shoqate mund ta lexoni të plotë më poshtë. Lajmërojme të gjithë anëtarët , donatoret dhe te gjithë të interesuarit se Shoqata MALËSIA E MADHE NY do të mbaj kuvendin zgjedhor , me 16 dhjetor , 2018 , duke filluar […]
  • Në Nju Jork u shënua 107 vjetori i Kryengritjes së Malësise se Madhe

    Nga Beqir SINA, Nju Jork, Kryengritja e Malësisë e vitit 1911 e organizuar dhe e udhehequr nga Dede Gjo Luli : Kthese e rëndësishme në gjithë historinë e popullit shqiptar EASTCHESTER – BRONX(NY): Shoqata Atdhetare”Malësia e Madhe” në Nju Jork, organizojë të shtunën në mbrëmje, në lokalin “Eastwood Manor” në Bronks – Nju Jork, mbrëmjen […]


  • Krishtëlindjet dhe Viti i Ri në Nju Jork janë një mrekulli

      Gjithë vitin janë kohët më të mira për të vizituar qytetin e Nju Jorkut   Beqir SINA – New York City   Nju Jorku është, qyteti më i bukur në botë. Mund të vizitohet si në verë ashtu edhe në dimër.Është, i përshtatshëm për ata që preferojnë expensive “shopping” dhe për ata që duan […]