Daily Archives: April 1, 2020


  • 75-VJETË NGA MASAKRA E TIVARIT–AS DREJTËSI AS PËRGJEGJËSI HISTORIKE

    Nga Frank Shkreli Masakrimi i mijëra shqiptarëve të pafajshëm nga Kosova gjatë rrugëtimit të tyre të detyruar për në kasaphanen e Tivarit në vitin 1945, mund të cilësohet lehtë si një tradhëti e madhe kombëtare.  Ndonëse ky vit shënon 75 vjetorin e kësaj masakre dhe megjithse ka patur ndonjë botim aty këtu që hedhë sado […]