Daily Archives: March 23, 2020

 • Urdhër nga kryetari i Komunës së Ulqinit

  Nisur nga situata aktuale e krijuar si rezultat i masave mbrojtëse ndaj koronavirusit, kryetari i Komunës së Ulqinit sjell këtë URDHËR Obligohen të gjitha: 1. Farmacitë 2. Bankat 3. Postat 4. Dyqanet e ushqimit Që të gjithë vullnetarëve me bluza ose me akreditacionet zyrtare të Kryqit të Kuq të Malit të Zi në territorin e […] • Edhe GragjaComerc ndan 10 000 EURO në luftën kundër koronavirusit

  GrađaComerc Ulcinj, si një kompani biznesi me përgjegjësi shoqërore, ka marrë Vendimin për pagesën e ndihmës së njëhershme për Trupin Kombëtar të Koordinimit në një shumë prej 10,000.00 EURO, mësohet nga kjo kompani, transmeton Ulqini Online. Siç thuhen nga kjo kompani kjo bëhet për të ndihmuar shoqërinë malazeze në luftën kundër koronavirusit.


 • Lajm i mirë nga Gjermania, fillon të bie numri i të prekurve me koronavirus

  Drejtori i Instituti gjerman për Shëndet Publik, pretendon se përqindja e të infektuarve me coronavirus në këtë shtet ka filluar të tregojë rënie, duke theksuar se suksesi i masave të reja në këtë vend kanë dhënë rezultate. “Kemi vërejtur se kemi rënie të personave të prekur me coronavirus”, ka deklaruar Lotar Viler, shef i Institutit […]


 • Mjeku tregon për gjendjen epidemiologjike në Spitalin e Tivarit

  Situata epidemiologjike në Tivar është relativisht e qetë për momentin, kështu tha Dr Miroslav Stanisljeviq për Radio Tivarin, transmeton Ulqini Online. Epidemiologët e Shtëpisë së shëndetit në shtëpi janë në terren dhe po punojnë me pacientë nën mbikëqyrje. Dhe në spitalin e Tivarit nuk ka raste të reja që do të tregojnë të dyshuar në […] • DIALOGU KOSOVË – SERBI

  Nga Nikë Gashaj         Nisem nga njohja se Dialogu Kosovë – Serbi, do të ishte me interes kombëtar të Kosovës, sikurse të mbahej në fillim të vitit 2021. Për një datë të tillë ka disa arsye. Para së gjithash në filozofinë popullore thuhet “Ditë e re nafakë e re”. Kuptohet se Kosova gjindet nën presione […]