Spitali Tivarit, kodex

Situata epidemiologjike në Tivar është relativisht e qetë për momentin, kështu tha Dr Miroslav Stanisljeviq për Radio Tivarin, transmeton Ulqini Online.

Epidemiologët e Shtëpisë së shëndetit në shtëpi janë në terren dhe po punojnë me pacientë nën mbikëqyrje.

Dhe në spitalin e Tivarit nuk ka raste të reja që do të tregojnë të dyshuar në koronavirus, tha drejtori Dr Dragoslav Tomanoviq. Sipas tij, tre pacientë janë nën vëzhgim, një është në repartin infektiv dhe dy janë në izolim në shtëpi. Rezultatet e testit për to priten gjatë ditës.

By admini