Articles Posted by the Author:

 • Në Ulqin do të organizohet kongres ndërkombëtar dedikuar Mesisë Zabataj Zvi

  Kryetari i Komunës  së Ulqinit  Z.Fatmir Gjeka  nënshroi  marëveshtjen e   bashëpunimit  me organizatën joqeveritare ,,Likud Montenegro,, Marëveshtja  parasheh  bashkëpunim   të ndërsjelltë  në lëmin e  kulturës,  historisë,  letersisë por dhe  bashkëpunim në  aspektin  dhe afirmimin  ndëretnik  dhe  nderfetarë. Kryetari i  Organizatës  jo qeveritare ,,Likud Montenegro,, Ratko Ceroviq tha  se organizata  që ai drejton,  parasheh  që në  […] • NJË ÇASTË N’PODGORICË…

  NJË ÇASTË N’PODGORICË… Po shkoja drejtë qendrës së Podgoricës Nga oborri i shtëpisë një vogëlushe bërtiti Sa kalova atypari i vetëm rrugicës Su përmbajtë, je shumë i bukur m’tha, m’habiti Ma tha hapur, guximin e mori Ndoshta më parë do ta ketë menduar Atë që ndjeu, tani e shfaqi e nxori Se ishte e dlirë, […]


 • Atletike: Jetmiri zë vendin e tretë në Berane

  MALSORI I RI NGA VUTHAJT PO SHENDRIT NE ATLETIKE Jetmir Gocaj eshte nje ylle i atletikes qe me performacen e tije po shkelqen ne garimet qe po mbahen ne Plave Guci e me gjere. Jetmiri koheve te fundit ne garimet qe u mbajten per rajonin e Beranit dhe Rozhajes ne konkurencen 35 garuesve zuri vendin […]


 • Gjeka formon komisionin e ekspertëve për PHU

  Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, në pajtim me konkluzionet e parlamentit lokal, ka formuar komisionin e ekspertëve i cili do të shqyrtojë Draftin e propozuar të Planit hapësinor urbanistik si dhe vërejtjet e dhëna gjatë shqyrtimit publik. Siç shkruan rtcg, Komisioni ka 17 anëtarë, në krye të së cilëve është kryetari i komunës, […] • Ali Cenaj: Rama, më në fund!

  Diçka e madhe po ndryshon me shpejtësi të paimagjinueshme për rajonin dhe shqiptarët. Pas paraqitjes së bujshme të kryeministrit, Edvin Rama, në Beograd dhe vizitës në Luginë të Preshevës, në kokat e shqiptarëve këndej kufirit shumëçka ka ndryshuar brenda natës. Madje rrënjësisht. As berishistët më të mëdhenj sot nuk janë më ata që ishin dje. […] • Mësuesi që punoi me zemër dhe shpirt

  Skruan Ismet Karamanaga Shpesh e takoj në Ranë. Bisedojmë për arsimin, posaçërisht për arsimin e dikurshëm, ku Shefki Karamanaga ka dhënë një kontribut të madh si mësuas i dalluar. Si ta përshkruash këtë personazh të sinqertë, të butë, siç thotë populli ynë, e mos të gabosh? Shumë gjenerata nga politika, shkenca dhe fushat tjera, nuk […]


 • Shkrimtarët shkodranë në Ulqin

  Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bibliotekën Publike “Marin Barleti” – Shkodër dhe Shoqatën e Shkrimtarëve Shkodër do të organizojnë Takimin me. Takimi do të mbahet të shtunën, më 15 nëntor 2014, në orën 18:00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin.