Tag: nikolle camaj

“Çmimi i servilizmit politik”

Nga Nikollë Camaj                                                                                     Duke falenderuar të gjithë ata, një për një, afër 1700 votuesë të denjë shqiptarë (edhe pse akoma rezultatet nuk janë përfundimtare dhe pritet që ky numër te…