Month: October 2016

PAJTIMI KOMBËTAR!

 Nga Frank Shkreli Ende nuk kanë pushuar debatet dhe komentet në lidhje me deklaratat e vizitës së fundit të Kryeministrit të Shqipërisë, Z.  Edi Rama në Serbi – debate këto…