Foto: ash

Ne Kuvendin e Komunës së Tuzit, Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, nënshkruan te merkuren koalicion parazgjedhor.

Koalicioni u nënshkrua nga lideri i ASH-së, Nik Gjeloshaj, lideri i LDSH-së, Nikollë Camaj dhe lideri i UDSH-së-Dega e Malësisë, Fadil Kajoshaj.

Me këtë Memorandum bashkëpunimi definohen çështjet kryesore për të lidhur me ushtrimin e pushtetit në Komunën e Tuzit.

Në këtë mënyra ndarja e pushtetit në Komunën e Tuzit do të jete në si vijon: ASh 50%, LDSH 30% ndërsa UDSH 20%.

Më gjërësish mund të shikoni dokumentin e mëposhtëm.

foto: F. Gashi

By admini