Nazir-cunguPërfaqësuesit e partive shqiptare në Mal të Zi nuk kanë marrë ende ftesë për bisedime nga ana e kryeministrit Millo Gjukanoviq në prag të riorganizimin të paralajmëruar të qeverisë, por presin që të thirren deri në fund të muajit, ka thënë Nazif Cungu, kryetar i Forcës.
“Ne presim që këto ditë të marrim thirrje për bisedime.Thirrja duhet të na arrijë deri në fund të vitit”, tha Cungu për radio Antena M.

Ai thotë se ata nuk janë të kënaqur me realizimin e marrëveshjes që ata kanë në nivelin shtetëror.

“Sipas marrëveshjes kishim të planifikuar që të caktohen vende të caktuara që do të i takonin anëtarëve tanë. Megjithatë kjo nuk është realizuar ende dhe për këtë arsye ne nuk mund të jenë të kënaqur. Pra, ne do të shohim përgjigjet në këtë drejtim dhe se si mund të përfundojë këtë”, përfundon Cungu.

By admini