Hana-cakuli-lind-binjakeKa lindur në Munih, aty ku nisi të jetoj që prej studimeve master. Dhe prej 5 muajsh këngëtarja Hana Cakuli po gëzon çdo moment me binjaket Elena dhe Dorela, të cilat i solli në jetë në tetor të vitit të kaluar…, shkruan RTV21.

Këngëtarja ulqinake, e cila për vite jetoi dhe studioi në Prishtinë, vajzat ka vendosur t’i quaj Elena dhe Dorela.

By admini