Fejesën e ka konfirmuar nëna e Gencit, Almina, në një intervistë për albinfo.ch.

Shumë shqiptarë vazhdojnë të jenë të suksesshëm në diasporë. Ata në sektore të ndryshme janë bërë të njohur me punë, duke mos harruar njëkohësisht edhe identitetin kombëtar.

Njëri ndër ta është edhe Genc Legrandi. Ai është një aktor në SHBA.

Së fundi ka bërë bujë fejesa e tij me Destry Allyn, të bijën e regjisorit, producentit dhe skenaristit amerikan të filmit, Steven Spielberg, i cili është edhe fitues i shumë çmimeve Oscar si regjisori më i mirë.

Lajmin e ka konfirmuar Almina, nëna e Gencit, në një bisedë për albinfo.ch.

“Po, ata janë fejuar, pasi janë në lidhje që një kohë. Mund të them se janë në lidhje që nga viti 2017. Unë jam nga Ulqini dhe kemi emigruar në Zvicër, përkatësisht Gjenevë. Genci në vitin 2017 ka shkuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të studiuar dhe për të vazhduar pasionin e tij për aktrimin. Në fillim ka qenë në Nju Jork për të kaluar më pas në Los Anxhelos, ku edhe ka diplomuar për aktrim. Genci është i dhënë shumë pasionit, ku ne si familje e kemi përkrahur gjithmonë, sidomos unë dhe burri im. Ka qenë edhe në disa role dhe sigurisht e prêt një e ardhme e ndritur. Genci po ashtu është një tip sportiv, ku merret me futboll, badminton, not dhe çiklizëm. Po ashtu është një piktor i mirë. Ai di mirë shqip, gjermanisht, anglisht dhe frëngjisht”, ka thënë Almina për albinfo.ch.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

By admini