nenshkrimi-kontrates-akua-park-gjeka
Foto: Komuna e Ulqinit

Sot në Komunën e Ulqinit u realizua nënshkrimi i kontratës për ndërtimin e Akua parkut në Shtoj.

Kontrata u nënshkrua nga kryetari i komunës z.Fatmir Gjeka, dhe përfaqësuesi i kompanisë turke “D.O.O. Ulqin Aqua Park & Entertainment”, Bijello Pole, z. Sahret Hajdarpasic, shkruan faqja në internet e komunës së Ulqinit.

Në kuadër të kontratës, kompania turke ka marrë me qira tokën për 30 vitet e ardhshme ku do të realizojë investimin prej 7.5 milionë euro.

By admini

3 thoughts on “Turqit marrin tokën për 30 vjet me qira – Nënshkruhet kontrata për Akua parkun”
  1. 30 vjete, vetem 7.5 milionë euro! “Aqua Park” do te harxhoj uje vleften e 7.5 milionë euro per 30 vjete!

  2. Edhe une mendoja se u cliruam nga turqit e na kan mbetur vetem sllavet si okupues,Nuk punon kush per Shqiptare vetem turqit dhe sllavet kane te drejte ne truallin Shqiptare.Nji proverbe popullore thote se ,, Qeni i keq ta bjene Ujkun te dera ” .Vetem hoxhallaret qe na jane shumuar keto 20 vitet e fundit si grami edhe sllavet qe kane pune ne Shqiptaret nuk kemi pune .(Ndoshta edhe nuk duam pune).Po do na vije dita edhe neve.Te gjithe te huajt per turqi e serbi se Zoti e ka falur ate truall per Shqiptare te fese Shqiptarise….

  3. O dardan po te pengoken hoxhallart,sjan ma pak as prifta mos u merakos,sikur te ndollte ndonje luft as brekt sdo ta mbanin trimnin tende mor dardan,leri turqit,muslimanet,dhe hoxhallaret,sa i perket trimnis tende,un i psh…i nto,shiko pak per te gjith qytetin,e sikur te kish qene me tapi e kish ba pare para 20vjetve,shtoji asht ba pron private 20vitet e fudit,le te behet se kam deshir,qe i pari
    te rreshqas ne akua park

Comments are closed.