Ura-krucitNjë fotografi interesante ka postuar Baro Vukoviq ku shihet pamja në tërësi e urës së Kruçit, urë e cila lidhë qytetet e Ulqinit dhe Tivarit.

Ura e Kruçit është edhe ura më e gjatë në bregdetin e Malit të Zi.

Naim Flamuri tregon se kjo urë është lëshuar në përdorim në vitin 1972 dhe se këtë projekt impozant e ka realizuar një inxhinjer nga Bosna.

By admini