Organizata Turistike dhe Komuna e Ulqinit ne bashkepunim me Qendren per
kulture organizojne koncertin e Ansamblit Kombetar te kengeve dhe
valleve “SHOTA”, i cili do te mbahet te enjten me 11 korrik ne
shetitoren ne Plazh te vogel me fillim ne ora 21.00.
Ftojme te gjithe qytetaret dhe mysafiret qe ndodhen keto dite ne qytetin
tone te na bashkengjiten qe se bashku te shijojme vallet dhe muziken
tradicionale te ketij ansambli.

By admini