Ilustrim: Nga festivali i viteve më parë

IP “Qendra për Kulturë – Ulqin” organizon Festivalin e Këngës për Fëmijë – Ulqin 2023.

Nëse ke talent këndimin, ke pasion skenën dhe performimin, je personi i duhur për këtë Festival.

  • Në Festival mund të marrin pjesë fëmijët nga mosha 6-14 vjeçare;
  • Këngët që konkurrojnë duhet të publikohen për herë të parë në Festival;
  • Kompozimet duhet të kenë partiturat me vijën melodike të shënuara me simbole harmonike dhe me tekst, mundësisht edhe orkestrimin me emrin e autorit;
  • Përzgjedhja e këngëve do të bëhet nga juria profesioniste;
  • Të interesuarit mund ta dorëzojnë materialin deri më datën 06.12.2023 në adresën: IP “Qendra për Kulturë – Ulqin”, Bulevardi “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” p. nr., 85360 Ulqin.

Për informacione më të hollësishme mund të na drejtoheni përmes emailit zyrtar të Qendrës për Kulturë: kultura.ul@gmail.com .

By admini