Ilustrim: Nga aktivitetet e kaluara

Përgaditur nga: Fikret Dushku, prof.

Të dielën me datë 05.03.2023 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së TIRANA SELECT 2023. Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 450 sportist, 27 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 28 sportist. Suksesi për ekipin nga Ulqini ishte: gjithësejt 🏅23 medalje, 🥇15 të arta, 🥈4 të argjendit, 🥉4 të bronzit, tre 🏆🏆🏆 trofe si dhe trofe përsonale.

Medalistët:
🥇Eren Karaminxhoja, Rijad Dervishi, Denis Coba, Rejan Hidri, Gani Resulbegu, Rea Nelaj, Ensar Doda, Noar Mavriq, Edin Kollar, Xhenan Tivari, Erina Tula, Alba Mustafa, Nejra Dervishi, Jamin Peku, Ajan Brashnjani
🥈Adna Sulejmani, Edina Kollar, Sara Doda, Hakush Fici.
🥉Erdi Resulbegu, Nermin Sulejmani, Fabian Zadrima, Amella Nuti.

Sportisti më i suksseshëm ishte Eren Karaminxhoja me katër ndeshje të fituara, ai shpërblehet me kupën Best Children.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun 🏆e vendit të parë në kategorinë Children, trofeun 🏆e vendit të tretë kategoria kadet dhe trofeun 🏆e vendit të tretë në klasifikim të përgjithshëm.

By admini