Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 32-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it), të mërkurën, më 28 dhjetor 2022, ora 18:30, në Librarinë “Ulqini” – Ulqin. 

Me këtë rast do të bëhet përurimi i numrit 22 të revistës për shkencë, kulturë dhe art “Lemba”.

By admini