Dita-geshtenjes-2014
Festa e geshtenjave Kraje

Të shtunen në qendër të Krajës, në Ostros do të organizoet manifestimi tashmë tradicional “Festa e Gështenjave”.

Manifestimi është paraparë të hapet në ora 10 ku përveç simbolit të aktivitetit, gështenjave, do të ketë edhe ushqime tradicionale si dhe program muzikor.

Për çdo vit numri i mysafirëve që viziton Krajën këtë ditë është shumë i madh. E njëjta gjë pritet edhe kësaj të shtune.

By admini