Sot në Mal të Zi janë regjsitruar 642 raste të reja të infektuar me koronavisurs dhe janë shënuar edhe 7 raste vdekjeje.

Sa i përket situatës në Ulqin sot janë regjistruar 12 raste të reja me koronavirus kurse numri i rasteve aktiv në komunën tonë është 56 veta.

Numri i infektimeve të ditës së sodit paraqet një numër të lartë pas një periudhe të qetë dhe stabile në qytetin tonë ku rastet ditore silleshin nga 1 deri në 4.

By admini