Foto: D.J.

Rruga e Kosovës, ajo që të çon për në Pinjesh, vazhdon që të jetë e bllokuar që 18 ditë për arsye të rrëshqitjes së madhe te dheut.

Qytetarët e lagjes Pinjesh shfrytëzojnë aksin tjetër të rrugës për punët e përditshme dhe shprehen të habitur se akoma nuk ka asnjë intervenim në hapjen e kësaj rruge.

By admini