Ilustrim: Aplikacioni Zoom

Në kuadër të përpjekjeve për një listë të përbashkët të subjekeve politike shqiptar në Mal të Zi, me kërkesë të organizatave shqiptare në SHBA, për dy netë me radhë u mbajtën takime në platformën online Zoom. Në këto takime virtuale ishin të ftuar kryetarët e subjekteve shqiptare në Malin e Zi dhe kryetarët e shoqatave në SHBA, shkruan Ulqini Online.

Tema e takimit kishte të bënte në lidhje me përpjekjet për formimin e një liste zgjedhore të subjekteve shqiptare për zgjedhjet e 30 gushtit 2020.

Në lidhje me mbarëvajtjen e takimeve, nëpërmjet profilit të tij në rrjetin social fb kryetari i shoqatës “Malësia e madhe” nga SHBA-Michigan, Ruzhdi Gjokaj, nga posti i tij ka lënë të mësohet se nuk është arritur një marrëveshje e shumëdëshirueshme.
”Nga katedralja e quajtur Diasporë del tymi i zi!”, ka shkruar z. Gjokaj.
Më poshtë në pyetje të qytetarëve se ”A u shpërnda tubimi pa marrëveshje dhe pa mbledhje te reja te caktuara?”, z. Gjokaj jep përgjigje pohuese duke konfirmuar se nuk u arrit marrëveshja.

Deri në këto momente nuk ka njoftime tjera nga pjesmarrësit e takimit online.

By admini