Shoqata joqeveritare ”PROMUL” në kuadër të projektit ”PUNËSIMI I TË RINJVE – NEVOJË PËR TA, OBLIGIM PËR NE”, një pjesë e të cilit është përkrahur edhe nga komuna e Ulqinit në konkursin për organizatat joqeveritare do të vazhdon me publikimin e konkurseve për vendet e lira të punës në qytetin tonë.

Sot kompania turistike Karisma që operon edhe në qytetin e Ulqinit ka shpallur konkurs për vende të lira pune. Nummri i vendeve të lira kalon shifren prej 130 dhe profilet që kërkojnë janë të ndryshme.

Për listen e të gjitha vendeve të lira të punës klikoni KËTU.

By admini