Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Libraria “Arti”, në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Ulqin do të bëjnë përurimin e librave “Udhëtim në kohë” dhe “Heshtja që flet” të autorit Ali Gjeçbritaj.

Përurimi do të bëhete ditën e premte, më 7 dhjetor 2018, ora 18.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.

By admini