Dr-Isat-JakupiDr Isat Jakupi është zgjedhur kryetar i partisë më të re shqiptare në Mal të Zi. Në kongresin themelues të Partisë qendrore shqiptare për integrime dr.Isat  Jakupi u votuar njëzëri si kryetar i kësaj partie.

Në kongres kanë marrë pjesë rreth 100 delegatë të cilët kanë zgjedhur edhe dy nënkryetaret e partisë që janë Hajro Lika dhe Selim Tula ndërsa kryetar i forumit të të rinjëve është zgjedhur Osman Mustafiq.

”Partia ka shenjë kombëtare, por me një pëllumb, ulli dhe stilolaps në logo. Ne duam ndryshime dhe  kemi mbështetjen e diasporës. Programi ynë është i angazhuar kryesisht në trajtimin e çështjeve sociale në qytet”, tha Jakupi për të përdtishmen Vijesti.

Ai ka paralajmëruar formimin e degës në Malësi dhe zgjedhjen e sekretarit gjeneral dhe drejtorit të partisë.

 

Parti-qendrore-shqiptare-per-integrime
Pamje nga kongresi themelues Marrë nga faqja personale e kryetarit të partisë Isat Jakupi

 

 

 

By admini

3 thoughts on “Formohet partia më e re shqiptare – Jakupi: Kemi përkrahjen e diasporës (foto)”
  1. Le te tregoje zotni Jakupi se kush, kur dhe si e ka mbeshtete Krijimin e partise se re dhe dr. Isat Jakupin?!
    Edhe une jam diaspore por qe perfaqsoj vetem vedin. Nuk e perkrahi krijimin e partise se re. Ndoshta e kisha perkrahe krijimin e partise se re sikur t’ishte kriju nga personat atdhetare, te pa perlyem dhe t’pa diskredituem.

  2. Diaspora perkrah krijimin e tregetive (bisniseve) te ri e jo partive te reja. Na shqiptaret ne mal te zi kemi ma shum parti se cdo shtet ne prendim gje ne jemi te perhapun. Me duket se krijimi i partive eshte nje far bisnisi per krijuesit!

  3. Hall all edhe nji parti e re Zotri jakupi,as si mjek nuk ka pas fort interes per pacienta e po interesohet per popull compet poor formojn parti per ato pare qe jep buxhati republikan diku 60.000 euro per parti por kto duan dajak,tmir qe mos the Cohen he kam to patriota,vetem famen duan to pi..’e han populli krejjt not budallina,Shiko parlamentin lokal si rrugaca sillen e flasin e kto hora the perfaqsojn popullin pu pi.. ju sjeni as intelektual as patriota as gja menu do triads qe mendoni vec per veti pu allahu u marrovt gjithve,hora,tpresin njerzit para ordinacioit ka dy or e nuk vjen ‘e to te perfaqosh dikend Jo zotri ju nun keni as kultur elementare Jo vec just por edge ato tjert qe Jan he komun ,,,,boll ma Jena ngi tuj in nigju tu hanger m..

Comments are closed.