Montenegro US Pence, rtv

Kryetari i Lëvizjes qytetare URA Dritan Abazoviq u takua sot me zëvendëspresidentin Amerikan Majk Pens. Siç mësojm deri më tani  jo zyrtarisht takimi i Pens me lideret e opozitës filloi në ora 10 në Hilton, kurse tema e takimit ende nuk është e njohur, mesohet nga Levizja URA.

Sipas agjendës zyrtare të zëvendëspresidentit të SHBA-ve ky takim nuk ka qenë i planifikuar, por si dukut ka ardhë deri tek ndryshimi i planit.

Gjatë ditës, Pens do të takohet dhe me udhëheqësit e vendeve të Ballkanit Perëndimor që kanë mbërritur në Podgoricë.

By admini