Në kuadër të aktiviteteve per nder të Ditës së Ulqinit u mbajt Konferenca  e  IX-të Shkencore Ndërkombëtare “Roli i arsimit  dhe shkencës në zhvillimin  ekonomik  të vendeve të rajonit”

Kjo Konference  që  e organizon Instituti  për kërkime shkencore  dhe zhvillim , Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike  dhe Universiteti  i Shkodrës ,,Luigj Gurakuqi,, edhe këtë  vit  tërhoqi  vëmëndjen e një numri të madh të  studiuesve dhe ekspertëve nga vende te rajonit.

Tashmë është bërë traditë që  kumtesat e  botuara të botohen në  edicionin e vecante  te revistës qe e  boton Instituti  per kërkime shkencore dhe zhvillim.

By admini