Rifat-veskoviqNë Mal të Zi manipulohet me pakicat
Pushteti në Mal të Zi i keqpërdor pakicat, kurse mjediset në të cilat ato përbëjnë shumicën e banorëve janë mjediset më të pa zhvilluara, ka vlerësuar anëtari i kryesisë se Lëvizjes për ndryshime Rifat Veskoviq.

Ai në konferencën për manipulimin politikë dhe keqpërdorimin e pakicave në shtet, ka theksuar se partitë e popujve pakicë kryesisht janë dorë e zgjatur e Partisë në pushtet, transmeton rtcg.

Veskoviq ka theksuar se miratohen tekste ligjore dhe dokumente të tjera të cilat vetëm përfaqësish rregullojnë pozitën e pakicave , derisa situata në praktikë është krejtësisht ndryshe dhe pozita e pakicave gjithnjë keqësohet. Ai ka theksuar se pakicat duhet të integrohen e jo të ndahen.

By admini

One thought on “Veskoviq: Partitë e popujve pakicë në Mal të Zi kryesisht janë dorë e zgjatur e partisë në pushtet”
  1. PO A NUK MUNDEN DEPUTETET SHQIPTARE PLUS UDHEHEQESIT E DY SHTETEVE SHQIPTARE TE DEKLAROJNE SA VESKOVIC

Comments are closed.