ferrhat-dinoshaNga Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Integrimit Evropian të Malit të Zi mësohet se kanë udhëzuar ambasadën në Tiranë që të kërkojnë nga autoritetet shqiptare më shumë informacion rreth asaj se pse është shfaqur në residencën e kryeministrit shqiptar Edi Rama flamuri i  “Shqipërisë Naturale”.
“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Integrimit Evropian e ka udhëzuar në Ambasadën e Malit të Zi në Tiranë që nga autoritetet kompetente të Republikës së Shqipërisë të kërkojë informata shtesë,”  kanë shpjeguar nga nga MPJ, shkruan Dan.

Sië mësohet, bëhet fjalë për të njëjtin flamur i cili është shfaqur edhe në ndeshjen e futbollit të tetorit të vitit të kaluar në Beograd.

Ambasador i Malit të Zi në Tiranë është  Ferhat Dinosha nga radhët e  Unionit Demokratik të Shqiptarëve

By admini

3 thoughts on “MPJ e Malit të Zi udhëzon ambasadën në Tiranë të marrë informacione shtesë rreth flamurit në residencen kryeministrit shqiptar”
  1. Mos u perzieni ne pune te shtetit fqinj nese doni me pase mardhenje te mira fqinjsore.

  2. Bravo Edi Rama. Mas caj byth per shkja. E kyt m… qe esht ne foto nise ne gop sams

  3. JU LUTEM ISH KRYETARI I UDSH KRYEJE DETYREN MIRE.

    UDSH DO NGELNI TYRP I SHQIPTAREVE NE MAL TE ZI.
    NUK ESHTE LEHTE TE JESHE DIPLOMAT NE SHTETIN AME.

Comments are closed.