Euro-paraPaga mesatare pa taksa dhe kontribute në Mal të Zi, për njëmbëdhjetë muajt e parë të vitit të kaluar ka qenë 476 €.

Sa i përket pagave sipas komunave, pagat më të larta i kanë të punësuarit në territorin e komunës së Tivatit 570,73, kurse më të voglat të punësuarit në komunën e Ulqin me382,30 €, këto janë shifrat e në bazë tëë analizave mujore të lëshuar nga MONSTAT.

Më poshtë mund të shikoni edhe renditjen e pagave mesatare sipas qyteteve
Pluzhine 500 €
Plevla 513,55 €
Podgorica 504 €
Budvai 468,82 €
Rozhaja 457,50 €
Cetinë 456,40 €
Tivar 455,91 €
Nikshiq 446,50 €
Kollashin 437,82 €
Mojkovac 435,54 €
Berane 434,73 €
Plav 429,40 €
Shavnik 420,40 €
Herceg Novi 416,50 €
Zhablak 414 €
Danillovgrad 405,40 €
Bijello Pole 404,64 €
Andrijevicai 403,82 €
Ulqini 382,30 €.

By admini

One thought on “MONSTAT: Qytetaret e Ulqinit kanë pagat më të vogla në Mal të Zi – Ja lista sipas qyteteve”
  1. Ulqini nxen vendin e pare me hajdute e legena populli mjere vezhgon si qorri…

Comments are closed.